Kollegaers historier

Kollegaers historier

"Jeg har været en aktiv deltager i DHL-stafetten i snart mange år og i Holmestafetten et par gange. Jeg deltager fordi jeg synes, det er nogle fantastiske arrangementer med mulighed for, at møde kollegaer på tværs af forvaltningen og kommunen. I år deltager jeg i Holmestafetten med 2 mandlige kollegaer. Og så hygger vi med buffeten bagefter. Håber vi ses derude".

Mvh Lise Panduro (KMV, Staben)

 

"Jeg har deltaget i Holmestafetten og DHL-stafetten siden 2010. Havde det ikke været for kollegaers og arbejdspladsens engagement i at få mig med i 2010, havde min kovending i livsstil måske lidt en tidlig død. Den 1. april 2010 vejede jeg 108 kg, og kunne ikke løbe mere end 400 m. efter bussen. Nu vejer jeg 94 kg, og løber 2-3 gange om ugen (ca. 40 km. tilsammen). Jeg har foreløbigt gennemført 4 maraton (42,2 km.). Jeg er klart blevet et mere positivt menneske og meget mere stress tolerant. Man får nulstillet alle stresshormoner ved en rask løbetur".

Mvh Karsten Bräuner (KMV, Staben)

 

"Som forholdsvis ny i Hvidovre Kommune er arrangementet som Holmestafetten, og DHL oplagte muligheder for mig til at møde nogle nye kolleger på tværs af kommunen. Det ser jeg som en stor fordel i min dagligdag både fagligt, men bestemt også socialt. Jeg glæder mig til at møde dig/jer".

Mvh Louise Bang-Berthelsen (OES, UEK) 

 

"Det gør jeg så... efter et par års fravær med løb pga. skader... Hvorfor deltager jeg? Det kan beskrives med 3 ord. Sammenhold, Motion og kendskab. Alle ved at kendskab kan give nogle dejlige venskaber. De bånd der skabes i sociale relationer, har jeg tit oplevet giver kredit, når samarbejdet i det daglige skal fungere. Endvidere bliver jeg nødt til at træne inden løbet for ikke at få nye skader, og det tvinger mig jo til at komme af sted. Jeg kan egentlig bedst lide at løbe alene i det fri, fordi der får jeg tænkt tanker igennem. Jeg er derfor normalt ikke til store arrangerede løb. Men Holmestafetten kan jeg godt lide, da det er et fortrinsvis lille løb med en passende kort rute for os, der ikke er eliteløbere".

Mvh Connie Kirkegaard Nielsen (KMV, Vej- og Park)

 

"Jeg deltager i Holmestafetten fordi, det er et godt socialt arrangement og det er en god og hyggelig måde, at være sammen med kollegaerne på en anderledes måde uden for hverdagens vante rammer".

Mvh Maja Thorndahl (KMV, Vej- og Park)

 

"Min lille historie vedrørende at deltage i firmaløb handler om lysten og muligheden for at være en del af et fællesskab, hvor vi som udgangspunkt alle er lige. Da jeg til dagligt arbejder i en gruppe der historisk set ikke står på tæerne af hinanden for at gribe depechen, er det dejligt at møde kollegaer fra andre afdelinger, hvor vi har løberiet til fælles! Samtidig er det dejligt at have disse løbearrangementer som gulerod, det er motiverende for at komme ud at løbe de til tider lidt mere sure ture".

Mvh Kim Anderson (KMV, Betjentstuen)

 

"Holmestafetten løber af stablen i næste uge, og for mit vedkommende er det første gang, at jeg deltager. Det var en ihærdig kollega, som overtalte afdelingen til at stille med et hold - så det gør vi selvfølgelig :-) Jeg glæder mig til en hyggelig dag, og håber at se mange fra Hvidovre Kommune".

Mvh Trine Valentin Frederiksen (BV, Stab)

 

"Vi har hørt fra vores gode kolleger, at det er et super godt arrangement - vi er blevet nysgerrige, og glæder os derfor til at deltage for første gang".

Mvh Lotte Liljeqvist og Anne Mette Isbrandtsen (ØS, Personale og Løn)

 

Hej

"Jeg vil nu for anden gang sende depechen videre - da den første åbenbart er blevet "smidt væk".

Men så vil jeg da skrive en god historie.

Jeg har i år deltaget i Holmestafetten, og det var ikke med min gode vilje, at jeg alligevel kom af sted, men for at vi kunne stille med et hold. Det var ikke pga. løbet at min uvilje var der - men pga. al det praktiske med, at komme hjem bagefter.

Men jeg må sige, at det var en positiv oplevelse, som jeg gerne vil gøre om. Vejret var dejligt, og mine to løbemakkere gjorde det fantastisk.

Der var en god stemning på stedet og maden var god.

Desværre kan jeg ikke selv deltage i DHL-stafetten i år, da jeg har ferie - men vil kraftigt opfordre til, at man stiller op. Det er et super godt arrangement og Hvidovres Telt er altid fyldt med glade mennesker.

Jeg sender depechen videre til Anne Bodil Pallesen i Ejendomsafdelingen".

Mvh Lise Panduro (KMV, Staben)