Ny medarbejder fik varm velkomst

I anledning af Værdiugen har redaktionen spurgt nye medarbejdere om, hvordan det har været at starte i kommunen.
Linda Thorsager blev per 1. februar ansat som udviklingskonsulent i Hvidovre Kommune, og hun er ikke i tvivl om, at den åbenhed og varme hun mødte på sin nye arbejdsplads har haft stor betydning for hendes velbefindende. 

- Mandag morgen mødte jeg ind til morgenmad og en præsentation af mine medarbejderne. Det gør, at man føler sig velkommen som ny medarbejder,” siger hun.
 
Men det var ikke bare én dags introduktion. I staben var der sat en hel uge af til hendes introduktion, hvilket gav hende en god start på arbejdspladsen – fagligt såvel som socialt.

- Den første uge gik med introduktion i afdelingen. Vi er tolv i staben, hvor jeg sidder, og her fik jeg lov til at sidde med hos alle i den første uge. Jeg skal i min stilling arbejde rigtig meget på tværs, så det passede mig så fint,” siger hun og uddyber:
 
- I den første uge var der endda arrangeret, hvem jeg skulle gå til frokost med. Og det er jo faktisk sådan nogle ting, som man også gerne vil vide. Det er sådan set ikke altid det faglige, som man har spørgsmå til, forklarer hun.

Linda Thorsager er ikke i tvivl om, at den grundige introduktion vidner om, at hendes nye arbejdsplads ikke bare snakker om åbenhed som en abstrakt værdi, men at man rent faktisk viser, at man er åben. 

- På grund af den første uges introduktion, går jeg bare til min leder, hvis jeg har noget. Desuden har jeg mange flere, som jeg kan spørge til råds nu, fordi jeg kom i kontakt med så mange i den første uge, siger hun.
 
Linda Thorsager glæder sig til at arbejde videre med åbenhed som værdi. Hun har allerede taget del i det åbne direktionsmøde, som der blev inviteret til i forbindelse med værdiugen.